Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

3-daags arrangement Terschelling

Dit arrangement biedt educatie, leuke activiteiten en een intense eilandbeleving voor slechts € 200,00 all-in p.p. Het arrangement is inclusief een retourticket voor de veerboot, logies op basis van volpension, fietshuur en diverse activiteiten. Eventueel uit te breiden met vervoer per snelboot of met meer activiteiten.

Programma

Dag 1

Met de boot van Harlingen naar Terschelling

Na een heerlijke reis met de veerboot over de Waddenzee is de aankomst in de ochtend op de haven van West-Terschelling. Iedereen ontvangt een fiets waarmee langs de Waddenzee naar het Stayokay hostel gefietst wordt. Dit comfortabele en gezellige hostel ligt aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Check-in.

Het ontdekken van Terschelling met activiteiten

‘s Middags komen de instructeurs van MooiWeer naar het hostel voor een avontuurlijke gps tocht (beschikbaar in Nederlands, Duits en Engels)over het eiland (wandelend of per fiets). Na de gps activiteit staat er een heerlijk buffet op het programma met uitzicht over het wad.

Levend Stratego in het bos

Na het avondeten gaat de groep per fiets naar het duinmeertje. Hier spelen wij het spel levend Stratego in het bos in groepjes. En naderhand verzorgen wij een vuurtonnetje om marshmallows te roosteren. Is het een grote school hebben wij verschillende locatie’s in het bos en wordt de groep opgesplitst.

Dag 2

Jutten of wadlopen?

Deze dag kan een keuze gemaakt worden uit een aantal opties: een excursie over het wad, het gezamenlijk opruimen van het Noordzeestrand met Stichting 'De Milieujutter' of met de boswachter van Staatsbosbeheer de natuur in.

Actie op het strand

Na de lunch is er een actief programma op het Noordzeestrand met archery tag. Dit spel is een kruising tussen paintbal en trefbal, waarbij wordt gespeelt met pijl en boog. Uitgebreid met andere activiteiten bij 20 groepen, bijv. Boogschieten of volleybal.

Diner met uitzicht over de baai

‘s Avonds staat er een diner met uitzicht over de baai in het Stayokay hostel op het programma. De slotavond is naar eigen invulling.

Dag 3:

Nog even genieten op de laatste dag

De volgende morgen wordt er na het ontbijt uitgecheckt. Nadat de fietsen weer zijn ingeleverd is er nog even tijd om souvenirs te kopen op West-Terschelling. Vervolgens is het tijd om met de veerboot terug naar Harlingen te varen.