Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Wadlopen

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Wadlopen op Terschelling is een absoluut unieke belevenis die je echt een keer meegemaakt moet hebben. Het is een heel bijzonder gevoel om met laagwater over de bodem van de zee te lopen. Wat op het eerste gezicht een saaie zandplaat lijkt, blijkt verrassend vol met leven te zitten. Wadlopen is een spannende en avontuurlijke manier om kennis te maken met het unieke UNESCO werelderfgoedgebied de Waddenzee. MooiWeer beschikt over diverse wadlooparrangementen op Terschelling, voor groepen vanaf 8 personen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Locatie :Dellewal, ter hoogte van de StayOkay aan het fietspad.
Minimumleeftijd :8 jaar.
Duur activiteit :100 minuten.
wadlopen

Wadlooparrangementen

MooiWeer heeft speciale wadlooparrangementen waarbij wij je met een boot of schip naar de mooiste plekjes van het wad brengen. Na afloop stap je weer aan boord en maken wij nog een tocht langs de zeehondenbank. Wat dacht je van een wadlooptocht naar de Boschplaat? Je kunt ook direct vanaf het eiland het wad op. Ontdek samen met een gids hoe bijzonder het wad is. Onze wadloop-programma’s worden altijd georganiseerd in groepsverband, en zijn dus zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, incentives en andere groepsreizen naar Terschelling.

Kledingadvies

Omdat het op en om het water koud kan zijn adviseren wij je om kleding in laagjes aan te trekken. Bij het wadlopen zijn regenlaarzen een must. MooiWeer kan op verzoek ook beschermende hoezen voor over de schoenen leveren.

wadlopen