Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

4-daags arrangement Terschelling

Dit arrangement biedt educatie, veel leuke activiteiten en een intense eilandbeleving voor slechts € 234,50 all-in p.p. Het arrangement is inclusief een retourticket voor de veerboot, logies op basis van volpension, fietshuur en diverse activiteiten. Eventueel uit te breiden met vervoer per snelboot of met meer activiteiten.

Programma

Dag 1

Met de boot van Harlingen naar Terschelling

Na een heerlijke reis met de veerboot over de Waddenzee is de aankomst in de ochtend op de haven van West-Terschelling. Iedereen ontvangt een fiets waarmee langs de Waddenzee naar het Stayokay hostel gefietst wordt. Dit comfortabele en gezellige hostel ligt aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Check-in.

Het ontdekken van Terschelling met activiteiten

‘s Middags komen de instructeurs van MooiWeer naar het hostel voor een avontuurlijke gps tocht over het eiland (wandelend of per fiets). Na de gps activiteit staat er een heerlijke BBQ op het programma met uitzicht over het wad.

Kampvuur op het strand

Na de BBQ gaat de groep per fiets naar het strand voor een kampvuur. Een bijzondere ervaring voor iedereen.

Dag 2

Jutten of wadlopen?

Deze dag kan een keuze gemaakt worden uit een aantal opties: een excursie over het wad, het gezamenlijk opruimen van het Noordzeestrand met Stichting 'De Milieujutter' of met de boswachter van Staatsbosbeheer de natuur in.

Actie op het strand

Na de lunch is er een actief programma op het Noordzeestrand metarchery tag.

Diner met uitzicht over de baai

‘s Avonds staat er een driegangendiner met uitzicht over de baai in het Stayokay hostel op het programma. Daarna kan iedereen een deel van de slotavond voorbereiden.

Dag 3

Een dag vol avontuur en spanning op het Noordzeestrand

Na het lekkere ontbijt kan iedereen even heerlijk genieten op het wad, op het strand of in het bos. Na de lunch per fiets richting het Noordzeestrand om spectaculair te branding kajakkenin zee, gecombineerd met samen volleyballen of deelname aan het uitdagende Jutkamp. Het diner is in Stayokay. De slotavond is naar eigen invulling.

Dag 4

Nog even genieten op de laatste dag

De volgende morgen wordt er na het ontbijt uitgecheckt. Nadat de fietsen weer zijn ingeleverd is er nog even tijd om souvenirs te kopen op West-Terschelling. Vervolgens is het tijd om met de veerboot terug naar Harlingen te varen.