uitvoerendepartijen

Stayokay Terschelling

Het hostel ligt werkelijk adembenemend, bovenop een duin, met uitzicht over het wad. Uiterst ervaren met grotere groepen leerlingen of studenten. Zeer verzorgd logies en ontbijt, heerlijke diners, gratis Wifi openbare ruimten, speeltoestellen buiten. Stayokay is de ideale thuishaven tijdens het verblijf.

MooiWeer

De ervaren en goed getrainde instructeurs van MooiWeer zijn specialisten in buitenactiviteiten op het strand, in het water en in de bossen. Alle medewerkers hebben veel ervaring met kinderen van iedere leeftijd. De activiteiten zijn superleuk en veiligheid staat altijd voorop.

uitvoerendepartijen
uitvoerendepartijen

Rederij Doeksen

Rederij Doeksen is een uiterst gastvrij, veilig en efficiënt bedrijf met een zeer vriendelijke bemanning. Doeksen is 116 jaren jong, dus buitengewoon ervaren in het vervoer van grotere groepen. Varen met z'n allen op de veerboot van Rederij Doeksen is een geweldige belevenis.

Staatsbosbeheer Terschelling

Het avontuur in de natuur begint bij deze organisatie. Vakkundige en enthousiaste boswachters verzorgen fantastische excursies door de natuur en vertellen graag hun mooiste verhalen. Buitengewoon leerzaam en opwindend.

uitvoerendepartijen
uitvoerendepartijen

Waddenvereniging

Al ruim 50 jaar is de Waddenvereniging zeer actief m.b.t. het behoud, herstel en goed beheer van het Waddengebied in al haar facetten. Een wadexcursie voedt het bewustzijn van de natuur van het wad op leerzame en inspirerende wijze.