mvo

MVO

Als bedrijf op Terschelling weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om voorzichtig om te gaan met de natuur, met het eiland en met de maatschappij. Wij zijn dan ook al vanaf het begin bezig om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen.

Green Key

Dat betekent dat we bij alles wat we doen rekening houden met de maatschappelijke gevolgen van onze activiteiten. En met resultaat, want we zijn inmiddels in het bezit van de Green Key Gold certificering. En daar zijn we heel trots op!

mvo
mvo

Milieu

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Veiligheid

Wij zullen alles in het werk stellen om er een onvergetelijk event van te maken, en uw veiligheid tijdens de activiteiten te waarborgen. MooiWeer is aangesloten bij de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON) en beschikt over het TÜV keurmerk. Dit houdt in dat MooiWeer heeft aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd veiligheidsmanagement systeem, conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm.

mvo
mvo

Validiteitsverklaring

Net als in het dagelijks leven zit ook bij onze activiteiten een ongeluk in een klein hoekje. Als lid van de VeBON zijn al onze deelnemers standaard verzekerd. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Voor de verzekering is het echter van belang dat alle deelnemers voorafgaand aan de activiteiten een validiteitsverklaring invullen. Dit kan wanneer u op het eiland bent. Een validiteitsverklaring is een voorwaarde voor een dekkende verzekering. Hiermee verklaren deelnemers prima in staat te zijn de betreffende activiteiten uit te voeren. Voor groepen boven de 30 personen is een handtekening van de opdrachtgever voldoende. Er moet dan wel een namenlijst van alle deelnemers worden toegevoegd.