Uw winkelmandje is nog leeg.

Beachgolf

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Ervaar beachgolf op een van de mooiste golfbanen van Nederland: het Noordzeestrand van Terschelling. Onder leiding van een ervaren instructeur start je op een door ons uitgezette 'driving range'. Na een warming-up leg je een uitdagend beachgolf-parcours af met natuurlijke obstakels. Want heb je ooit wel eens afgeslagen vanaf een duintop met uitzicht over zee?

Locatie :Strand bij West aan Zee.
Minimumleeftijd :8 jaar.
Duur activiteit :75 minuten.

Programma Beachgolf

Je start met een gezamenlijke instructie en gaat vervolgens aan de slag op een uitdagende, op het strand uitgezette, 'driving range'. Om dit onderdeel extra aan te kleden worden er diverse eilandattributen neergezet, zoals een visnet of een viskist. Raak je deze, dan win je de bonusprijs! Na de 'driving range' mag je afslaan voor het duin strand beachgolf-parcours. In de winter kan deze activiteit op Terschelling worden uitgebreid met een 4x4 drive, waarbij je niet lopend maar met een terreinwagen het parcours aflegt.

Combineer beachgolf met andere activiteiten

Het beachgolf is goed te combineren met de andere strandactiviteiten van MooiWeer. Daarnaast is beachgolf ook erg geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding.

Kledingadvies

Wij adviseren gemakkelijk zittende sportieve kleding en wandelschoenen. Houd er rekening mee dat het koud kan zijn op het strand. Kleding in laagjes is daarom het meest geschikt.