Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Beachgolf

Reservering
Beschikbare data zijn groen in de kalender.
Prijs: € 0

Ervaar beachgolf op een van de mooiste golfbanen van Nederland: het Noordzeestrand van Terschelling. Onder leiding van een ervaren instructeur start je op een door ons uitgezette 'driving range'. Na een warming-up leg je een kort maaruitdagend beachgolf-parcours af met natuurlijke obstakels, en holes.

Locatie :Strand bij West aan Zee.
Minimumleeftijd :8 jaar.
Duur activiteit :60 minuten.
beachgolf

Programma Beachgolf

Je start met een gezamenlijke instructie en gaat vervolgens aan de slag op een uitdagende, op het strand uitgezette, 'driving range'. Om dit onderdeel extra aan te kleden worden er diverse eilandattributen neergezet, zoals een visnet of een viskist. Raak je deze, dan win je de bonusprijs! Na de 'driving range' mag je afslaan voor het duin strand beachgolf-parcours. In de winter kan deze activiteit op Terschelling worden uitgebreid met een 4x4 drive, waarbij je niet lopend maar met een terreinwagen het parcours aflegt.

Combineer beachgolf met andere activiteiten

Het beachgolf is goed te combineren met de andere strandactiviteiten van MooiWeer. Daarnaast is beachgolf ook erg geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding.

beachgolf
beachgolf

Kledingadvies

Wij adviseren gemakkelijk zittende sportieve kleding en wandelschoenen. Houd er rekening mee dat het koud kan zijn op het strand. Kleding in laagjes is daarom het meest geschikt.