Uw winkelmandje is nog leeg.

Wadkanoën i.c.m. wadlopen

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Wadkanoën is een van de meest bijzondere manieren om actief het Wad te verkennen. Deze activiteit start vanaf het Groene Strand op West-Terschelling. Varend onder het eiland door met de Brandaris op de achtergrond ervaar je op een unieke manier het prachtige UNESCO werelderfgoed de Waddenzee. Tijdens deze tocht ga je ook het Wad te voet verkennen! Een bijzondere ervaring! Wij attenderen de natuurliefhebbers overigens graag op onze zeer speciale zeehondentochten.

Locatie :Groene strand - West Terschelling.
Minimumleeftijd :15 jaar.
Min. leeftijd duozitter :10 jaar.
Duur activiteit :120 minuten.

Kledingadvies

Wij zorgen voor wetsuits en zwemvesten bij deze activiteit. Wij adviseren om onder de wetsuits zwemkleding te dragen.

Programma

Geruisloos door het water neemt de boswachter je mee naar één van de drooggevallen wadplaten in de Waddenzee. Dit is dé manier om de dynamiek, maar tegelijkertijd ook de rust van het grootste en meest ongerepte en gevarieerde natuurgebied van Nederland te beleven. Op de wadplaten bevinden zich enorm veel schelpdieren en andere organismen, die zich echter schuil houden totdat de plaat weer wordt overspoeld door de vloed.De boswachter zal je meerdere voorbeelden van de verrassende natuur op het Wad laten zien. Deze activiteit is geschikt vanaf 15 jaar, kinderen ouder dan 10 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene in een duokano deelnemen.