Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Wadlopen met Flang in de Pan

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Wadlopen op Terschelling is een van de leukste uitjes op het eiland. Flang laat je op zijn unieke manier kennismaken met het mooiste natuurgebied van Nederland. Hij vertelt de beste en grappigste verhalen over het wad en alle dieren en planten die er leven. Leuke en bijzondere weetjes over alles wat groeit en eetbaar is op ons eigen UNESCO Wereld Erfgoedgebied. Weet jij bijvoorbeeld wat zakpijpers of alikruikjes zijn? Tussen de verhalen door kun je genieten van de prachtige uitzichten over de Waddenzee en de zilte lucht opsnuiven. Dit is werkelijk een tocht die al je zintuigen prikkelt. Vertrek vanaf waddendijk bij Lies. Laarzen zijn te leen.

Locatie :De Ans, Waddendijk bij Lies.
Minimumleeftijd :5 jaar.
Duur activiteit :90 minuten.
wadlopenmetflang

Extra info

Het wordt afgeraden om kleine kinderen mee te nemen op deze excursie. Peuters en kleuters kunnen vallen en zich lelijk bezeren aan de oesterbanken. Kids van 5 en 6 jaar mogen mee, op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Baby’s in draagzakken raden we af, ook om veiligheidsredenen. Tot en met 11 jaar geldt het kindertarief, voor kinderen vanaf 12 jaar geldt het volwassen tarief.