Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Wadlopen en Proeverij met Flang in de Pan

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Flang neemt je mee op een prachtige wandeling over het wad. Samen ga je een uur wadlopen over ons eigen UNESCO Wereld Erfgoedgebied en vertelt hij leuke en bijzondere weetjes over alles wat er groeit en eetbaar is. Je plukt onderweg oesters en proeft ze aansluitend bij de dijk, waar Flang ze voor je opent. Hij serveert ze met brood en zeewiertapenade, onder het genot van een lekker drankje. Vertrek vanaf De Ans, de waddendijk bij Lies. Laarzen zijn te leen, vanaf 15 minuten voor aanvang.

Locatie :De Ans, Waddendijk bij Lies.
Minimumleeftijd :5 jaar.
Duur activiteit :120 minuten.
wadlopenproeverij

Extra info

Het wordt afgeraden om kleine kinderen mee te nemen op deze excursie. Peuters en kleuters kunnen vallen en zich lelijk bezeren aan de oesterbanken. Kids van 5 en 6 jaar mogen mee, op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Baby’s in draagzakken raden we af, ook om veiligheidsredenen. Tot en met 11 jaar geldt het kindertarief, voor kinderen vanaf 12 jaar geldt het volwassen tarief.