Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Yoga on the beach en Strandbus tour

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Vorig jaar introduceerden we bij MooiWeer 'yoga in de buitenlucht', dit seizoen is er 'yoga on the beach'. Je wordt, voorafgaand aan de les, opgehaald met de strandbus en op die manier naar de unieke leslocatie gebracht: het Drenkelingenhuisje bij Paal 24. Onderweg rijd je over het weidse Noordzeestrand, waar je prachtige panoramische uitzichten hebt. Eenmaal op de leslocatie aangekomen worden de yogamatten uitgerold en krijg je vijf kwartier les in 'hatha yoga', van de ervaren yogadocente Sis van Es. Na de les keer je, wederom met de strandbus, helemaal ontspannen terug naar de startlocatie.

Locatie :Parkeerplaats Oosterend einde van de Badweg .
Minimumleeftijd :10 jaar.
Duur activiteit :120 minuten.
Aanwezig zijn :10 minuten voor aanvang.
yogaonthebeach

Voor wie?

De yogalessen van MooiWeer zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het gaat tijdens deze yogales niet zozeer om souplesse, maar meer om ontspanning, concentratie en het hebben van een moment voor jezelf.

Kledingadvies en slecht weer

Doe gemakkelijk zittende kleding aan en neem warme sokken, een warm vest en je eigen (bad)handdoek mee. MooiWeer regelt het overige materiaal, zoals yogamatjes. In principe gaat de les altijd door, alleen bij extreme weersomstandigheden zal er -als je geboekt hebt- naar je mobiele nummer gebeld worden om de les voor die dag af te zeggen. Het inschrijfgeld wordt dan direct en automatisch teruggestort.

yogaonthebeach