Uw winkelmandje is nog leeg.

Bierproeverij

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Een bierproeverij op Terschelling is een ware belevenis, waarbij alle zintuigen worden gebruikt. Tevens leer je hoe het drinken van een biertje een heuse ‘bierbelevenis’ kan worden. Bij MooiWeer kun je kiezen uit twee mogelijkheden: een Terschellinger bierproeverij en een verrassende, meer algemene proeverij.

Locatie :In overleg.
Minimumleeftijd :18 jaar.

Proef Terschelling in Scelling bier

Bij de bierproeverij van Terschellinger Bieren maak je kennis met de heerlijke Scelling bieren. Dat zijn er inmiddels zeven: het assortiment is uitgebreid met Scelling 5, Scelling Gagel en Scelling 4 (een weizenbier). Gastheer Jolle Dijkstra doet in de presentatie. 'van Koan tot Gerstenat' precies uit de doeken hoe Scelling bier, mede dankzij de traditionele eilander dorsvereniging 'Helpt Elkander', wordt vervaardigd. En natuurlijk is geen enkele proeverij compleet zonder onze heerlijke, bijpassende hapjes van eilander producten!

Locatie

Terschellinger Bieren beschikt over een eigen unieke locatie: 'De Korenmaat'. Het nieuwe proeflokaal en informatiecentrum voor Scelling bier bij B en B/Café De Stormvogel in Baaiduinen.

Details

Deelnemers aan de bierproeverijen dienen tenminste 18 jaar oud te zijn, voor mensen met een dieet: Terschellinger Bieren bevatten gluten. Deze proeverij is het hele jaar door te boeken voor minimaal 6 personen, maximaal 20 personen.