Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Blokarten

Reservering
Beschikbare data zijn groen in de kalender.
Prijs: € 0

Blokarten op Terschelling is een van de activiteiten die je een keer gedaan moet hebben. Na een korte uitleg door onze instructeurs ben je in een mum van tijd zelf in staat om het strand van Terschelling in een blokart te verkennen. Zeilend langs de vloedlijn ervaar je een ongekend gevoel van vrijheid. Blokarten is geschikt voor jong en oud en kan het gehele jaar door geboekt worden. We vragen je een kwartier van te voren aanwezig te zijn. NB: soms zijn wij door weersomstandigheden genoodzaakt deze activiteit te verplaatsen of te annuleren. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij contact met je op. Ter info: 'duozitter' is voor 2 personen en deze zijn alleen bestemd voor een ouder met een kind tot 10jr.

Locatie :Strand West aan Zee (Paal8).
Minimumleeftijd :10 jaar.
Min. leeftijd duozitter :6 jaar.
Duur activiteit :60 minuten.
Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
blokarten

Kledingadvies

Wij adviseren gemakkelijk zittende kleding die vies mag worden (opspattend zand en water). Houd rekening met het seizoen. Op het strand is het altijd een stuk kouder dan je denkt. Handschoenen in de winter zijn een must. Trek stevige schoenen aan.

Combineer blokarten met andere strandactiviteiten

Wil je graag met een grote groep van deze activiteit genieten? Dan raden wij je aan om een programma samen te stellen met andere strandactiviteiten zoals bijvoorbeeld powerkiten en coastraften. Wil je advies? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

blokarten