Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Coast raften

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Coast raften verzorgen wij vanaf Mei tot begin Oktoberenis de activiteit speciaal voor adrenaline-zoekers! Op het strand lijken het een paar kinderlijke golfjes te zijn die moeten worden genomen. Maar eenmaal in de branding weet je niet wat je overkomt: de kleine golfjes van het strand blijken een stuk groter te zijn! Het enige wat je kunt doen is doorgaan. Na afloop, op het strand, ervaar je een enorme kick als je terugkijkt naar de zee. Het Coast raften is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit.

Locatie :Strand West aan Zee (Paal8).
Minimumleeftijd :15 jaar.
Minimum aantal :8 personen.
Duur activiteit :60 minuten.
Zwemdiploma :Verplicht.
coastraften

Informatie Coast raften

Op het strand aangekomen kun je je omkleden in onze mobiele omkleedunit. Na een veiligheidsinstructie van onze instructeur ga je even het water in zonder boot om te wennen aan het water en de branding. Na dit 'opwarmertje' ga je samen met een instructeur de branding in om te raften.

Kledingadvies

Wij adviseren zwemkleding voor onder de wetsuits. MooiWeer regelt de rest: wetsuit, zwemvest, handdoek en een omkleedunit op het strand.

coastraften