Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Escape de Brandaris - Virtual Reality (VR)

Reservering
Beschikbare data zijn groen in de kalender.
Prijs: € 0

Nieuw bij MooiWeer: Escape de Brandaris – Prijs is incl. deelname voor 6 personen.Stel je toch eens voor: de bliksem slaat in de Brandaris en de lampen gaan kapot. Het wordt aardedonker op Terschelling. Ook de scheepvaart heeft geen lichtbaken meer op zee als oriëntatiepunt. En jij bent degene die Terschelling kan redden door de lampen boven in de vuurtoren te repareren. Je moet ervoor zorgen dat je boven in de Brandaris komt. Maar hoe kom je er binnen en waar ligt de sleutel...?Zo begint het spannende escaperoom spel 'Escape de Brandaris', de nieuwste indooractiviteit van MooiWeer. Een aanrader voor jong en oud!U klikt 1 volwassene aan voor een groep tot 6 personen. Dit spel wordt gespeeld aan de Sportlaan 9, West-Terschelling.

Locatie :MooiWeer, Sportlaan 9, West Terschelling.
Minimumleeftijd :12 jaar.
Duur activiteit :60 minuten.
Aanwezig zijn :10 minuten voor aanvang.
escapebrandaris

VR Escaperoom

Een escaperoom is een interactief spel waarbij je met je vrienden, je gezin of met collega’s opdrachten en uitdagingen tegen komt die je samen moet oplossen binnen een bepaalde tijd. Hierbij wordt in dit geval gebruik gemaakt van Virtual Reality (VR). Dit is een computertechniek waarbij het net lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Door een speciale 3D VR-bril wordt de werkelijkheid vervangen door een computer gegenereerd beeld. Deze VR-bril heeft een beeldscherm waarmee het zicht op de buitenwereld tijdelijk wordt afgesloten en je in een andere wereld komt. Waar je bij andere escaperooms vaak wordt opgesloten in een ruimte waar je vervolgens uit moet ontsnappen, is de MooiWeer escaperoom een virtuele omgeving. Dus ook fijn om mee te doen als je liever niet echt opgesloten wilt worden.

Teams van 1 tot maximaal 6 personen

Tijdens het spel worden de deelnemers in teams verdeeld. Eén (wisselend) persoon van het team heeft de VR-bril op, de andere teamleden kijken mee op een groot scherm. Door goed met elkaar te communiceren leg je het verband tussen de echte en de virtuele wereld, en zo voer je met elkaar alle opdrachten uit en los je samen het probleem op.

escapebrandaris