Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Kampvuur

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

De avond valt, de zon zakt langzaam in de zee. Je voelt het zand onder je voeten. Rond een knisperend kampvuur klinken verhalen, van vroeger en van nu. Iemand pakt een gitaar, je zingt zachtjes mee. Alle besef van tijd is verdwenen. Er komt ruimte in je hoofd en rust in je hart. Het is puur geluk. Eilandgeluk.

Locatie :Strand bij West aan Zee (Paal 8).
Duur activiteit :90 minuten.
kampvuur

Eilandgevoel

Nergens ervaar je het eilandgevoel zo sterk als ’s avonds bij een kampvuur op het strand van Terschelling. Wil jij dat gevoel ook ervaren? MooiWeer heeft ruime ervaring met het organiseren van kampvuren op het strand. En desgewenst zorgen we voor een eilander speelman of een authentieke Terschellinger verhalenverteller.

Vuurton

Ook in de winter zijn er volop mogelijkheden voor een sfeervolle beleving bij een knapperend vuur. Geniet tijdens een buitenactiviteit – zoals blokarten, powerkiten of beachgolf - met een chocomel of een juttertje van de warmte en gezelligheid van een vuurton. Of sluit een actieve dag af bij de knusse en warme houtkachel in de Kraak, het unieke kantoor van MooiWeer.

kampvuur
kampvuur

Juthoekje

Achter de Kraak vind je ons ‘juthoekje’, een knusse en beschutte binnenplaats met een vuurpot. Hier kun je, ook als het waait of de temperatuur wat lager is heerlijk genieten van de warmte, de sfeer en de gezelligheid van een knapperend vuur.

Kledingadvies

Houd er rekening mee dat het op het strand ’s avonds een stuk kouder kan zijn dan je denkt. Trek dus voldoende warme kleding aan of neem extra kleding mee. Trek ook stevige (en zeker geen nette) schoenen aan, die tegen zand en zout water kunnen.

kampvuur