Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Vlotbouwen

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Het vlotbouwen als activiteit spreekt eigenlijk voor zich. Heerlijk met je team in de buitenlucht bezig zijn. Wie wil dit nu niet? Het vlotbouwen doen wij bij het Duinmeer van Hee. Dit beschutte duinmeer is prachtig gelegen op een paar kilometer afstand van West-Terschelling. Het vlotbouwen op Terschelling kun je met of zonder instructeur boeken. Vlotbouwen is ook zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Vraag direct een vrijblijvende offerte voor het vlotbouwen aan. Wij verzorgen dit op groepsreservering vanaf 8 personen, in de zomermaanden.

Locatie :Duinmeertje van Hee.
Minimumleeftijd :8 jaar.
Duur activiteit :75 minuten.
Zwemdiploma :Verplicht.
vlotbouwen

Teamgevoel

Met pionierpalen en tonnen maak je samen met jouw team een vlot om vervolgens deze het meer in te dragen en te gaan vlotvaren. Deze activiteit versterkt de onderlinge samenwerking en het teamgevoel.

Combineer vlotbouwen met andere activiteiten

Deze activiteit kan ook tijdens een gps-tocht of fietstocht op Terschelling worden ingezet. Zo heb je een compleet programma voor je bedrijfsuitje!

vlotbouwen
vlotbouwen

Kledingadvies

Sportieve of zwemkleding die nat en vies mag worden.