Uw winkelmandje is nog leeg.

Zeilen op het wad

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Zeilen op het wad is naast een unieke ervaring een ideale manier om aan teambuilding te doen tijdens jouw uitje. Zodra je de haven van Harlingen uit bent, laat je alle dagelijkse beslommeringen achter je. De vergezichten van het UNESCO werelderfgoedgebied de Waddenzee zijn ongekend mooi en met een beetje geluk zie je zeehonden op de zandbanken liggen. Wij geven de gasten de mogelijkheid actief mee te helpen tijdens het zeilen. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Locatie :In overleg.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om zeilcharters in te zetten, variërend van een dagdeel tot een geheel weekend. Om de zeiltocht op de Waddenzee een extra tintje te geven kunnen wij halverwege de overtocht ook ribs langszij laten komen. Deze ribs bieden de mogelijkheid om op hoge snelheid een rondje te varen.

Kledingadvies

Omdat het op het water koud kan zijn adviseren wij je om kleding in laagjes aan te trekken.