Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Zeilen op het wad

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Nieuw bij MooiWeer: een privé zeiltocht over het wad! Gooi de trossen los, voel je haren wapperen in de wind, de zon op je gezicht en proef het zoute water op je lippen. Beleef Terschelling van een andere kant en stap mee aan boord van het twaalf meter lange jacht 'Ad Astra', voor een vier uur durende zeiltocht over de Waddenzee.De vergezichten van dit UNESCO werelderfgoedgebied zijn ongekend mooi en met een beetje geluk zie je zeehonden op de zandbanken liggen.Tussen mei en oktober is een zeiltocht exclusief bij MooiWeer te boeken en er is van alles mogelijk.

Locatie :Graag telefonisch overleg op moment van boeken.
Minimumleeftijd :1 jaar.
Min. leeftijd duozitter :1 jaar.
Duur activiteit :240 minuten.
Zwemdiploma :Verplicht.
Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
zeilenophetwad

Mogelijkheden

Of je nu fervent zeiler bent en graag de handen uit de mouwen steekt, of als je je liever achterover laat ploffen op de zachte kussens: deze zeiltocht biedt voor ieder wat wils.Er kunnen maximaal acht personen mee aan boord van de ‘Ad Astra’ en het schip is alleen privé af te huren. De zeiltocht begint 's ochtends om 10.00 uur, maar in overleg is het ook mogelijk later te starten. De kosten bedragen €500,- voor de tocht en in overleg zijn diverse opties bij te boeken - zoals een ontbijt, lunch, koffie/thee, flesje bubbels, enzovoorts.

Kledingadvies

Omdat het op het water koud kan zijn adviseren wij je om kleding in laagjes aan te trekken.

zeilenophetwad