congres

MooiWeer

Welkom bij MooiWeer op Terschelling! U kunt geen betere locatie kiezen voor een congres, een seminar, een symposium of een conferentie. Het eiland heeft zoveel te bieden: prachtige natuur, het mooiste strand van Nederland, vriendelijke, authentieke eilanders en enorm veel bezienswaardigheden, gezelligheid en leuke activiteiten. MooiWeer is graag uw partner voor uw congres of soortgelijke bijeenkomst. Onze uitdaging is om uw verblijf perfect te faciliteren. U kunt er op vertrouwen dat we bij MooiWeer doen we wat we beloven!

Wij faciliteren uw congres volledig!

U wilt als organisator van een congres een geslaagde bijeenkomst, waarbij u zich wilt focussen op het inhoudelijke gedeelte? MooiWeer is in dat geval graag uw partner om alle andere zaken rondom een congres te organiseren en te faciliteren, zodat het gehele verblijf op Terschelling succesvol is. Uw wensen en uw budget vertalen wij naar een passend maatwerk programma, volledig op uw congres en de deelnemers afgestemd. En last but not least, bij MooiWeer begrijpen we dat kleine details een event groot maken.

congres
congres

Maatwerk: stel samen met ons uw congres samen!

Een congres op Terschelling bestaat uit verschillende onderdelen. Denk daarbij aan het vervoer, de overnachtingen, de maaltijden, de vergaderruimten en de eventuele groepsactiviteiten. Samen met u bespreken we alle bouwstenen voor een programma, dat volledig past bij uw doelstelling, uw wensen en bij de samenstelling van de groep. U geeft zelf de accenten aan. Wilt u naast uw congres groepsactiviteiten aanbieden aan de deelnemers? Denkt u dan aan actieve, sportieve of creatieve activiteiten? Wij denken graag met u mee om samen tot de beste invulling van uw eigen event te komen.

Bijzondere vergaderlocaties!

Terschelling biedt verschillende onderscheidende locaties voor een congres tot 500 deelnemers. Op het eiland zijn een aantal uitstekende viersterrenhotels met professionele, comfortabele vergaderzalen. Daarnaast zijn er op diverse plaatsen uiterst sfeervolle, kleinere vergaderlocaties, indien uw congres op meerdere locaties plaats mag vinden. En vanzelfsprekend is Terschelling een zeer inspirerende locatie om sessies in de buitenlucht te organiseren. MooiWeer bouwt in dat geval een buitenlocatie om tot een unieke plaats voor uw bijeenkomst. MooiWeer zelf heeft het geluk om gehuisvest te zijn op een prachtige, unieke locatie, een zeer sfeervolle voormalige kerk in West-Terschelling. Afhankelijk van de door u gekozen vergaderopstelling, bieden wij ruimte voor vergaderingen tot maximaal 50 mensen. Wilt u misschien even rondkijken? Klik dan hier..

congres
congres

Dagvoorzitters of moderatoren

Bij een congres wordt regelmatig een externe dagvoorzitter of moderator ingeschakeld. MooiWeer heeft een breed netwerk, dat wij graag met u delen. De diverse dagvoorzitters en moderatoren met wie we samenwerken hebben veel ervaring in het professioneel inleiden van presentaties en het leiden van discussies tussen de deelnemers. We brengen u graag vrijblijvend met hen in contact.

Meer informatie over het houden van een congres op Terschelling?

Wilt u een inspirerend congres organiseren op Terschelling? Laten we daar dan samen verder over praten. Laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan snel contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. U kunt ons uiteraard ook bellen voor een afspraak. Dat kan op Terschelling, zodat wij u alle 'highlights' van het eiland kunnen laten zien, maar uiteraard ook op uw eigen locatie.

congres