Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Welkom!

Welkom in Nederland, welkom op het eiland Terschelling, dat gelegen is tussen de Waddenzee en de Noordzee. Evenementenbedrijf MooiWeer is graag uw gastheer voor uw zakelijke event op dit fantastische eiland. Het aantal internationale gasten en klanten dat we mogen ontvangen stijgt snel. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de adembenemende, dynamische en zeer gevarieerde Waddenzee in 2009 door UNESCO uitgeroepen is tot Werelderfgoed. Wilt u meer weten over het unieke Waddeneiland Terschelling, klik dan hier

Transport vanaf luchthaven Schiphol naar Terschelling

De reisafstand van Schiphol naar Harlingen Haven bedraagt ca. 120 km. De reistijd is een uur en een kwartier. MooiWeer verzorgt voor haar buitenlandse relaties graag het transport vanaf Schiphol naar Harlingen Haven. U ontmoet onze contactpersoon op de luchthaven en zij begeleidt u naar de comfortabele bussen, die u naar Harlingen Haven vervoeren. Deze service biedt MooiWeer ook vanaf andere luchthavens in Nederland en vanaf Flughafen Düsseldorf, Weeze en Dortmund (D). Uiteraard wordt deze transportservice na afloop van uw event ook vice-versa geboden.

Vanuit Harlingen Haven kunt u op diverse manieren over de Waddenzee naar Terschelling. De vaartijd is afhankelijk van het type schip dat u kiest. De frequent varende sneldienst van rederij Doeksen doet - net als onze eigen rib boten - 45 minuten over de overtocht. Kiest u voor de reguliere veerboot van rederij Doeksen, dan bedraagt de vaartijd bijna 2 uur. Tenslotte kunt u ook een privéschip inclusief bemanning in alle uitvoeringen bij ons huren om u en uw gezelschap naar Terschelling te laten brengen. Wij begeleiden u graag bij uw keuze.