Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Zoveel leuke activiteiten in ons zomerprogramma!
Zakelijk event? Doe het op Terschelling!
Een schoolreisje is het fijnst op Terschelling!
Boek je weekendje weg met vrienden bij MooiWeer!
Wauw! Dit is genieten!
Ontdek het mooiste strand van Nederland!
Uitdagende activiteiten doe je bij MooiWeer!
MooiWeer brengt je naar de zeehondjes!
MooiWeer organiseert ook jullie mooiste dag!
Sfeervol vergaderen doe je bij MooiWeer!
De leukste activiteiten boek je bij MooiWeer!
Terschelling! Ideale locatie voor teambuilding!

De leukste activiteiten én het beste bedrijfsuitje doe je bij MooiWeer!

Welkom bij MooiWeer op Terschelling! Onze uitdaging is om jou een bijzondere ervaring te laten beleven. Doe mee met onze activiteiten en ervaar Terschelling zoals je het nog niet kende. Een eilandbeleving om nooit te vergeten!

Activiteiten voor iedereen

MooiWeer organiseert activiteiten op het Waddeneiland Terschelling voor zowel de zakelijke als particuliere eilandgast. Blokarten, paintball, met de ribboot naar de zeehondjes, een gps-tocht, een strandrit met een Landrover, een kanotocht over het wad: te veel om op te noemen en geschikt voor iedereen. Om al onze activiteiten te bekijken klik hier.

Zakelijke events op Terschelling

Wilt u een zakelijk event organiseren op Terschelling? MooiWeer verzorgt het graag voor u! Een bedrijfsuitje op Terschelling is altijd bijzonder door de schitterende natuur, de ongedwongen eilandsfeer en het gevoel er helemaal tussen uit te zijn.

Maatwerk

MooiWeer is uw partner voor uw eigen zakelijke event op Terschelling. Samen met u stellen wij een maatwerkprogramma op voor teambuilding, een bedrijfsuitje, een incentive, een vergadering, een training, een congres of een seminar. Onze sterke punten? Een persoonlijke benadering en oog voor detail. Wij zijn er voor u! Informeer snel naar alle mogelijkheden voor zakelijke events op Terschelling!

Neem vrijblijvend contact op

 • Terschelling is natuurlijk een geweldig eiland om te vertoeven, maar de ‘wow-factor’ mag Mooi Weer voor haar rekening nemen. MooiWeer op Terschelling gaat ons zeker terug zien!”

  Myran Vonk – Honda
 • MooiWeer organiseert logies, vergaderlocaties, catering, vervoer, begeleiding en activiteiten perfect. Voor de volgende gelegenheid weten wij jullie te vinden!

  Simon van Steenbergen - AKD advocaten & notarissen NV
 • Het buitengewoon gastvrije en in alle opzichten capabele team van MooiWeer heeft een leuk, actief, sportief en ludiek programma samengesteld waarbij volledig aan onze criteria en doelstellingen is voldaan.

  Peter van Leeuwen - Managing director Pacombi Group
 • Vol energie en passie de mooiste ervaringen opdoen op Terschelling? Dat kan bij MooiWeer! En veiligheid staat hoog in ‘t vaandel! De kracht ligt in 'echt' contact en hetgeen dat je voor ogen had echt te (gaan) beleven! Goede prijs en kwaliteit verhouding.

  Karen Aanraad – Reinier de Graaf Ziekenhuis
 • Prima organisatie met aantrekkelijke teamactiviteiten. MooiWeer zorgt voor inspanning en ontspanning op een prachtig eiland. Tot volgend jaar!

  Herman van Dijk - teammanager sc Heerenveen
 • Grote waardering hoe jullie het voor ons tiptop in orde hebben gemaakt, en ook voor ons klaarstonden gedurende het weekend, telefonisch en fysiek! Hartstikke fijn!

  Suus Molenschot - Newcraft Group
 • Eigen inbreng en creativiteit staan hoog in het vaandel en er is vrijwel geen nee te verkocht. Heerlijk om mee samen te werken!

  Districtsdirecteur Particulieren Groningen – ABN Amro
 • Reuze bedankt voor jullie goede begeleiding van en voor onze groep op Terschelling. Complimenten voor het team van MooiWeer. In één woord: geweldig!

  Tineke Doorn – Eigen Haard
 • Het was een geweldig weekend met prachtige activiteiten en een goede sfeer. MooiWeer heeft perfect ingespeeld op de weersomstandigheden en dit maakte het weekend tot een groot succes!

  Priva
 • Graag wil ik de complimenten geven aan jullie! De organisatie naar, op en van Terschelling was perfect en natuurlijk hadden jullie geregeld dat het prachtig weer zou zijn! De begeleiding op het eiland was ook geweldig. De reacties waren alleen maar positief. Nogmaals hartelijk dank en ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen.

  Lineke Blancy Davidson – FNV
 • Mijn ervaring met MooiWeer is dat ze flexibel zijn, professioneel en het tot in de puntjes verzorgen. Maar wat ik vooral heel belangrijk vind is dat ze vanuit de klant denken."

  Chantal de Jonge – KPN
 • Voor een organisatie is het heel fijn dat je een club op het eiland hebt die begrijpt wat jij wilt bereiken. De mensen van MooiWeer denken met je mee. Ze willen een echte beleving bieden en weten uitstekend wat het eiland kan bieden op dat vlak.

  Karina Koopman – Isala

MooiWeer magazine 2023


Download het MooiWeer magazine

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bij MooiWeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!