vergaderen

Vergaderen op het mooie Terschelling

Vergaderen of brainstormen met het (management)team kan veel mooie dingen teweeg brengen. Maar altijd maar vergaderen in dezelfde omgeving kan na verloop van tijd als een verplichte sleur voelen. Het is daarom belangrijk om zo nu en dan te vergaderen in een andere setting. En waar kan dit beter dan op Terschelling? Een eiland vol mooie natuur, een prachtig strand en tal van bezienswaardigheden. Vergaderen op Terschelling zal voor een frisse blik op zaken zorgen en tussen de sessies door kan men heerlijk uitwaaien op het strand en in de duinen.

MooiWeer Terschelling verzorgt uw vergadering

MooiWeer Terschelling is al geruime tijd actief in het organiseren van diverse activiteiten voor bedrijven: van compleet verzorgde bedrijfsuitjes tot leerzame teambuilding activiteiten. MooiWeer beschikt over een jong en dynamisch team dat snel kan schakelen en geen uitdaging uit de weg gaat.Bij het organiseren van bedrijfsuitjes en vergaderingen op Terschelling komt aardig wat regelwerk kijken. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer en de locatie, maar ook de overnachting(en) en maaltijden. Bij MooiWeer Terschelling nemen we u dit graag uit handen en zorgen we ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

vergaderen
vergaderen

Vergaderarrangement op maat voor uw bedrijf

Elke vergadering vraagt om een andere aanpak. Samen met u bespreken we alle bouwstenen voor een vergaderarrangement dat volledig past bij uw doelstelling, uw wensen en bij de samenstelling van de groep. U geeft zelf de accenten aan.Gezamenlijk met u komen we tot een vergaderarrangement op maat voor uw bedrijf. Wilt u naast uw vergadering ook actieve of sportieve teambuilding activiteiten doen? Of juist liever een workshop met een creatieve of culinaire inhoud? Wat uw wensen ook zijn, bij MooiWeer zorgen we ervoor dat uw gehele verblijf tot in de puntjes verzorgd is.

Unieke en inspirerende vergaderlocaties

MooiWeer heeft het geluk om gehuisvest te zijn op een prachtige, onderscheidende locatie; een zeer sfeervolle voormalige kerk in West-Terschelling. Afhankelijk van de vergaderopstelling bieden wij ruimte voor vergaderingen tot maximaal 50 personen.Wilt u misschien even rondkijken? Dat kan hier. Heeft u liever een grotere locatie of een vergadering in de buitenlucht? Er zijn nog tal van andere unieke en inspirerende vergaderlocaties op Terschelling. Er zit er altijd één tussen die aansluit bij uw wensen en de samenstelling van uw groep.

vergaderen
vergaderen

Dagvoorzitters of gastsprekers

Bij een vergadersessie wordt regelmatig een externe dagvoorzitter of een gastspreker ingeschakeld. De diverse dagvoorzitters met wie we samenwerken hebben veel ervaring in het professioneel leiden van een vergadering of brainstormsessie. MooiWeer heeft een breed netwerk, dat wij graag met u delen. Ook indien u een inspirerende gastspreker wilt toevoegen aan uw agenda, kunnen we u adviseren over het inhuren van succesvolle mensen uit de topsport of het bedrijfsleven. Laat het ons weten!

Meer informatie over vergaderen op Terschelling?

Wilt u een inspirerende vergadering of brainstormsessie houden op Terschelling? Dan weet u onderhand dat u bij MooiWeer Terschelling in goede handen bent. Benieuwd naar wat we voor uw vergadersessie kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.Neem vrijblijvend contact op

vergaderen