vergaderen

MooiWeer

Welkom bij MooiWeer op Terschelling! U kunt geen betere locatie kiezen voor een inspirerende vergadering of brainstormsessie. Het eiland heeft zoveel te bieden: prachtige natuur, het mooiste strand van Nederland, vriendelijke, authentieke eilanders en enorm veel bezienswaardigheden, gezelligheid en leuke activiteiten. MooiWeer is graag uw partner voor uw bijeenkomst. Onze uitdaging is om uw verblijf perfect te organiseren. U kunt er op vertrouwen dat we bij MooiWeer doen we wat we beloven!

Wij verzorgen uw vergaderarrangement volledig!

U wilt als organisator van een vergadering of brainstormsessie een geslaagde bijeenkomst, waarbij u zich wilt focussen op het inhoudelijke gedeelte? Daarnaast moet er nog veel georganiseerd worden, zodat het gehele verblijf op Terschelling succesvol is. De meeste bedrijven vinden het daarom prettig om de organisatie en de uitvoering van een vergaderarrangement in zijn geheel uit te besteden. Uw wensen en uw budget vertalen wij naar een passend maatwerkprogramma, volledig op uw bedrijf of organisatie gericht. En last but not least, bij MooiWeer begrijpen we dat kleine details een event groot maken.

vergaderen
vergaderen

Maatwerk: stel samen met ons uw vergaderarrangement samen!

Een bijeenkomst op Terschelling bestaat uit verschillende onderdelen. Denk daarbij aan het vervoer, de overnachtingen, de maaltijden, de vergaderruimte en de eventuele groepsactiviteiten. Samen met u bespreken we alle bouwstenen voor een programma, dat volledig past bij uw doelstelling, uw wensen en bij de samenstelling van de groep. U geeft zelf de accenten aan. Wilt u naast uw vergadering of brainstormsessie actieve of sportieve teambuilding activiteiten, of juist liever een workshop met een creatieve of culinaire inhoud? Wij denken graag met u mee om samen tot de beste invulling van uw eigen event te komen.

Bijzondere vergaderlocatie!

MooiWeer heeft het geluk om gehuisvest te zijn op een prachtige, onderscheidende locatie, een zeer sfeervolle voormalige kerk in West-Terschelling. Afhankelijk van de door u gekozen vergaderopstelling, bieden wij ruimte voor vergaderingen tot maximaal 50 mensen. Wilt u misschien even rondkijken? Klik dan hier.. Liever een grotere locatie of een sessie in de buitenlucht? We regelen het graag voor u.

vergaderen
vergaderen

Dagvoorzitters of gastsprekers

Bij een vergadersessie wordt regelmatig een externe dagvoorzitter of een gastspreker ingeschakeld. MooiWeer heeft een breed netwerk, dat wij graag met u delen. De diverse dagvoorzitters met wie we samenwerken hebben veel ervaring in het professioneel leiden van een vergadering of brainstormsessie. We brengen u graag vrijblijvend met hen in contact. Ook indien u een inspirerende gastspreker wilt toevoegen aan uw agenda, kunnen we u adviseren over het inhuren van succesvolle mensen uit de topsport of het bedrijfsleven. Laat het ons weten!

Meer informatie over vergaderen op Terschelling?

Wilt u een inspirerende vergadering of brainstormsessie organiseren op Terschelling? Laten we daar dan samen verder over praten. Laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Wij nemen dan snel contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. U kunt ons uiteraard ook bellen voor een afspraak. Dat kan op Terschelling, zodat wij u alle 'highlights' van het eiland kunnen laten zien, maar uiteraard ook op uw eigen locatie.

vergaderen