Menu

Uw winkelmandje is nog leeg.

Elektrische-Fatbike Tour Noordsvaarder

Deze activiteit is niet online te boeken, maar wel telefonisch of via e-mail te reserveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Hou je van fietsen buiten de gebaande paden? Boek dan een unieke Fatbike tour bij MooiWeer. Uitgerust met xxxl banden maken onze gloednieuwe, stoere elektrische fatbikes behoorlijke indruk. We nemen je graag mee langs de mooiste plekjes van Terschelling waar je normaal gesproken niet komt! Hoe vet is dat? De start van deze tour is bij de loods van MooiWeer op West. Hier staat de fatbike voor je klaar. Je maakt een tocht via het Groene Strand over het unieke natuurgebied de Noordsvaarder. Bij Paal 8 verlaat je het strand en bike je via de Longway weer terug naar de loods.

Locatie :Start: Nieuwe dijk 12-G West Terschelling.
Minimumleeftijd :14 jaar.
Duur activiteit :120 minuten.
Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
fatbiketour

Kledingadvies

Wij adviseren gemakkelijk zittende kleding die vies mag worden (opspattend zand en water). Houd rekening met het seizoen. Op het strand is het altijd een stuk kouder dan je denkt. Handschoenen in de winter zijn een must. Trek stevige schoenen aan.

Combineer Fatbiken met andere strandactiviteiten

Wil je graag met een grote groep van deze activiteit genieten? Dan raden wij je aan om een programma samen te stellen met andere strandactiviteiten zoals bijvoorbeeld powerkiten en coastraften. Wil je advies? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

fatbiketour